La princesa guerrera

Hola,

Avui hauria complert anys Carrie Fisher i m'agrada com la gent passa de la idolatria, la millor actriu de tots els temps, a l'odi, va palmar per drogata !!. En canvi si llegeixes i investigues una mica, el que ens deixen, en les vides d'alguns d'aquestes persones populars t'adones que ni pujada, ni caiguda, ni desaparició, sinó una vida tan complicada com la teva. Carrie va néixer un 21 de octubre de 1956 i va ser filla del famós cantant Edddie Fisher i la famosa actriu Debbie Reynolds. El seu pare va abandonar al poc temps la família però la seva mare era part de tota l'alta societat de Hollywood, així que una nena que estava més a prop de ser una empollona va viure immersa enmig de totes les grans festes i tota la societat de Hollywood on no acabava d'encaixar. Però sent filla de qui era a la fi va acabar per provar amb l'actuació i per la mateixa raó quan va voler provar en el cinema no li van faltar facilitats. Però encara amb això amb només 21 va arribar a el càsting d'una pel·lícula rara d'un dels nens prodigi de el cinema dels anys 70, i per a la seva sort o desgràcia la va convertir en una actriu tant o més famosa que la seva mare, ja en la segona pel·lícula. Estava just al centre de tot allò que evitava de petita ficada entre llibres. A sobre aquest mateix any coneix a Paul Simon, el qual en aquest moment era un dels músics més importants de la planeta, i amb el qual s'acabaria casant. Cançons com Hearts and bones i Graceland estan dedicades a ella. No es casarien fins a 1983 i es van divorciar un any mes tard. Per si tota aquesta bogeria en la seva vida fos poc, en el període en què va rodar les tres primeres pel·lícules de la saga (1977-1980-1983), també va estar embolicada amb Harrison Ford i fins i tot Dan Arkroyd li va demanar matrimoni.
La vida de Carrie havia fet un tomb en menys de 10 anys, la saga es va donar per acabada, i com a actriu va començar a participar com a secundària de luxe com la podem veure en Quan en Harry va trobar la Sally ... o Hannah i les seves germanes. Però la seva banda estudiosa va tornar a sortir, sobretot per netejar tot allò que tant de mal li havia fet en poc menys de tres dècades, així que va publicar el seu primer llibre Postals des de l'abisme. En ell explica la vida d'una empollona que vol triomfar a Hollywood però té una mare famosa que li complica la vida. El sentir-se mes lliure escrivint que davant d'una càmera la va posar darrere de molts guions de famoses pel·lícules. De vegades com la guionista principal però d'altres com els coneixen allà script doctors. Quan els teus guionistes no acaben de quadrar el guió truques a un d'aquests guionistes especialitzats que reescrivint això aquí i allò allà fa que la història millori. Carrie està darrere d'Arma letal 3 o Esclat. Si és seu el guió de Postals des de l'abisme, basat en el seu llibre i protagonitzat per Shirley McClane i Meryl Streep.
Així entre guions, novel·les, petites aparicions en pel·lícules transcorre la seva vida, es torna a casar i té a la seva filla. També li diagnostiquen trastorn bipolar, problemes amb les drogues i l'alcohol i tot això ho podem llegir en alguns dels seus llibres autobiogràfics. Així arribem a l'any 2015 i a l'inici de la nova trilogia de la saga que li va donar la fama, on es volia explicar la finalitat dels tres protagonistes de la primera trilogia mentre es donava vida a nous personatges. Durant el rodatge d'aquestes pel·lícules mentre tornava a casa des de Londres en avió pateix un infart, deixant un llibre i una pel·lícula per aparèixer. Potser aquesta nena nascuda dins de nucli mes selecte de Hollywood va ser una de les mes terrenals d'aquest nucli i per a la cultura popular moderna, una princesa guerrera.



Comentaris

Entrades populars