Simplement odi

Hola,

Agafeu un paper i un llapis, encara que sigui amb la imaginació. Dibuixeu un cercle, una mica allargat, per fer un cap. En ell dibuixeu dos ulls, no us deixeu les celles. Un nas. Dues orelles. Una boca. Ara dibuxeu-li els cabells que vulgueu, al cap i a la barba. Acabeu posant-li un tors, braços, cames, no oblideu el coll, les mans i els seus dits. Cames, peus i no oblideu els genolls.
Veieu el problema? No, ni tu ni ningú. Ara ensenya aquest dibuix a la gent. Algun problema? No, potser us diran que dibuixeu com el cul, però res més. Ara digueu que és la representació d'un home sant d'alguna religió iconoclasta. Depèn de a qui l'hi hagueu ensenyat perdreu el cap. Literalment, intentaran tallar-vos el cap.
Tots vam estudiar al col·legi aquesta gent a la que anomenem iconoclastes. Aquests que destrueixen pintures i escultures sagrades, ja que no veuen amb bons ulls que els seus déus siguin representats. Però quan en lloc de destruir la icona (dibuix, pintura, escultura, ...) li talles el cap a algú ets un assassí. Res de radicalitzat, ni adoctrinat, ni altres merdes, un assassí. Aneu amb compte perquè aquests assassins no destaquen de la pila però són simplement odi.


Comentaris

Entrades populars