Zombie

Hola,

Hi ha un moviment, ianqui, anomenat SOSFEST que intenta recaptar diners per salvar totes sales d'actuacions on no està actuant ningú per culpa d'això que ja sabeu. Per això graven actuacions d'alguns artistes famosos, busqueu a Youtube.
Una d'aquestes artistes és Miley Cyrus, que va fer un mini concert d'uns 15 minuts, 4 cançons, a Los Angeles. Cyrus, filla d'un famós cantant de Country, estrella infantil de Disney channel i estrella com nena cantant. A l'acabar el seu contracte amb Disney va començar una carrera en el món del pop i va esdevenir una de les artistes més influents dels últims anys, però els seves (buscades) polèmiques enfosquien el talent que té. Aquesta vida de polèmiques i d'alliberament post-Disney l'ha portat pel costat salvatge de la vida i amb sort en poc mes d'un mes no entrarà a formar part de el club dels artistes que van morir amb 27 anys. Això sí, la mala vida, sembla que li ha acabat trencant la veu.
Doncs d'aquest concert, on tot eren versions, hi havia una dels irlandesos The cranberries. Ningú supera Dolores O'Riordan amb els temes de The cranberries, però Miley amb aquesta versió et regira tot per dins com quan escoltes a Dolores.




Miley Cyrus - Live from Whisky a Go Go - Zombie #SOSFEST

Comentaris

Entrades populars