Maleïdes persones

Hola,

S'ha enviat una carta a la revista mèdica especialitzada The Lancet signada pel Centro de Coordinación de Alertas y Emergéncias Sanitarias, o sigui Fernando Simón i el seu equip. On s'hi "justifica" l'alta taxa d'infeccions de la COVID-19 a Espanya.
Aquí us deixo la carta , que és pública però que sembla que s'intenta no donar molta publicitat, que va ser remesa i publicada per la revista. En aquesta carta es pot llegir "Factors com els grups susceptibles i de difícil accés existent, les desigualtats estructurals, l'edat de la població (entre les més velles del món), els límits en les polítiques de benestar, les interaccions culturals i socials i les altes taxes de mobilitat s'han de tenir en compte per explicar l'epidèmia a Espanya. "
Abans d'arribar a aquesta conclusió en un parell de paràgrafs ens expliquen que la part del ministeri corresponent s'ha fet tot el necessari perquè aquest virus no arribés a les quotes que ha arribat però que aquests factors citats ho han fet impossible. Resumint és un la culpa és de l'idiota de l'infectat per no quedar-se a casa tancat. Sempre ha de venir amb la idiotesa d'anar a treballar per poder menjar, i desplaçar-se per anar al seu treball. Sempre tocant els collons amb el de som pobres i hem de compartir pis petit amb dues famílies. Sempre amb el de si hi ha una única botiga oberta vaig a comprar aquí el que necessito quan surto de treballar encara que hi hagi una llarga cua perquè no tinc un altre moment del dia. El seu típic he d'anar a currar o el cap em fa fora. Sense oblidar-nos que volen veure els seus familiars majors quan poden deixar-los abandonaments, els quals a sobre tenen unes insolents ganes de viure.
Aquests son els que ens estan protegint.



Comentaris

Entrades populars