Poder per a la gent

Hola,

Avui sentireu parlar de John Lennon si la merda d'informació sobre el virus no ho sepulta tot. La raó és que tal dia com avui, fa 40 anys, un tipus, a qui no esmentarem ja que la seva intenció només era inscriure el seu nom a el final d'una vida celebre, va acabar amb la seva vida quan tornava a casa.
L'assassí se sap que uns dies abans havia estat en una signatura de llibres de Stephen King amb la mateixa intenció però en l'últim moment va canviar d'idea. Aquesta anècdota és una petita part de les actuals neures de King. També es relaciona a l'assassí amb un complot del govern d'EUA. I no seria d'estranyar, ja que Lennon s'havia convertit en una molèstia. En uns EUA que encara buscava comunistes per tot arreu i que qualsevol que pensés diferent a el govern era un tipus perillós. En aquell moment es va plantar allà un tipus anglès amb els seus fills i la seva dona, filla d'un diplomàtic japonès. Tots dos no deixaven de manifestar-se en contra de el govern d'EUA, advocaven per un món en pau, sense guerres, sense conflictes,... vaja tot el que no agradava.
Sigui com sigui Lennon va morir un 8 de desembre, mentre tornava amb la seva dona Yoko Ono d'una famosa sessió de fotos que va quedar plasmada en una portada de la revista Röling stones on ell apareix nu abraçat a ella. Amb ell va morir una de les ments més creatives de la música popular moderna, a part d'un dels icones més importants en la lluita de retornar-li el poder a poble, de allunyar-se dels controls de les altes esferes, de les seves guerres, dels seves pandèmies, de les seves mentides. Un tipus que en 40 anys va passar de ser un nen de Liverpool mig abandonat a ser una icona mundial.



John Lennon Power To The People / New York City Live in New York City 1972

Comentaris

Entrades populars