Massa vell per aquesta merda

Hola,

Avui arriba als 65 anys Mel Gibson i en la seva carrera podem trobar moltes coses. Des intents a cinema molt seriós, com a actor, que mai li ha sortit molt bé (Gallipoli, Motí a bord, Hamlet ...) a pel·lícules i sagues súper taquilleres (Mad Max, Arma letal, ...), que després li han donat les possibilitats per posar-se darrere de les càmeres (La passió de Crist, Apocalypto, Fins a l'últim home, ...) i guanyar un Oscar per Braveheart, per exemple, i també grans fiascos (Connexió tequila, Maverick, The million dollar hotel, El castor, ...). Però sigui com sigui la seva carrera és distreta (L'any que vam viure perillosament, Eternament jove, Rescat, Conspiració, ....):
- Mad Max - Salvatges d'autopista (1979), Mad Max, dirigida per George Miller i amb Mel Gibson o Joanne Samuel en el repartiment. Se'ns explica la història del món després d'una apocalipsis on el bé més preuat és l'aigua.
- Arma letal (1987), Lethal weapon, dirigida per Richard Donner i amb: Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey o Mitchell Ryan en el repartiment. A la comissària de policia de Los Angeles arriba un nou policia amb mètodes poc ortodoxos a què posen com a parella d'un detectiu veterà. Dues personalitats que no encaixen acabaran coincidint per resoldre un complicat cas.
- Air America (1990), Air America, dirigida per Roger Spottiswoode i amb Mel Gibson i Robert Downey Jr. en el repartiment. A Vietnam opera una línia aèria de transport de materials per a la qual és reclutat un jove pilot. Amb el temps descobrirà que l'extravagant pilot al comandament i la línia aèria són una tapadora de la C.I.A.
- L'home sense rostre (1993), The man without a face, dirigida per Mel Gibson i amb Mel Gibson i Nick Stahl en el repartiment. Un nen a qui no li agrada el col·legi descobreix una cabanya on viu un estrany personatge i en lloc de fugir com els altres el decideix acostar-se. Hi descobrirà a un professor, amb la cara desfigurada, que viu intencionadament apartat de el món i que li ensenyés com viure.
- Braveheart (1995), Braveheart, dirigida per Mel Gibson i amb Mel Gibson, Sophie Marceau, Brian Cox o Patrick McGoohan en el repartiment. Se'ns explica la llegenda de William Wallace l'home que va lluitar per la independència d'Escòcia.
- Payback (1999), Payback, dirigida per Brian Helgeland i amb Mel Gibson, Bill Duke, Maria Bell, Kris Kristofferson o Lucy Liu en el repartiment. Arriba un home a la ciutat que només fa que provocar descontrol en els baixos fons locals i que tothom vol eliminar.
- En què pensen les dones? (2000), What women want, dirigida per Nancy Meyers i amb Mel Gibson, Helen Hunt, Alan Alda o Marisa Tomei en el repartiment. Un exitós publicista de la vella escola es veu de la nit al dia arraconat per un nou cap d'equip, que a més és dona. El no entén res dels nous plantejaments, fins que un dia té un accident i de sobte és capaç de sentir que pensen totes les dones que viuen al seu voltant.


Comentaris

Entrades populars