Que sigui perquè t'agrada el dolor

Hola,

Sembla que a la fi a Catalunya anirem a votar el 14 de febrer, sí enmig d'una pandèmia, interactuant amb tota la ciutat que passarà a votar, quan tots ens diuen que no interactuem entre nosaltres.
Parlen de distància, d'entrar i sortir per portes diferents en el col·legi electoral, el ja portar el vot des de casa, el votar en franges horàries depenent del malalt que estiguis, en si es faran PCRs (Polymerase Chain Reaction) als que tinguin d'estar en una mesa electoral, que si portaran EPI (Equip de Protecció Individual) ... vaja que serà mes fàcil arribar a el Sol que anar a votar i no caure malalt de COVID-19. Així que el que passarà enmig d'una pandèmia amb un alt índex d'hospitalitzats, es que a finals de febrer aquests números augmentaran exponencialment. Per què no s'ajornen? Doncs bàsicament perquè alguna estadística li diu a el partit que ara governa a Espanya que guanyarà aquestes eleccions provincials, i pensa que així li traurà el control als partits independentistes. Us recordo que anem a eleccions per haver posat una pancarta.  Prefereixen això abans que la nostra salut? Jo repeteixo que ens volen morts, que així som més fàcils de portar.
D'aquí a el dia 14 queden molts dies, però la meva idea és no tornar a escriure sobre política, així que us deixo unes quantes peticions. Penseu en la situació que ens trobem i la que ve. Que sí, que el virus no sembla que sigui culpa dels polítics, però que no sàpiguen portar la situació, que no donin suport a la investigació de virus, que no ajudin els ciutadans, que les seves lleis arruïnin els negocis i les economies familiars, que hagin cada vegada mes aturats, que hi hauran molts mes i a milions, que no es posin les vacunes, que ens hagin mentit repetides vegades dient que la pandèmia estava acabada, que no calia portar màscares, que el virus no es transmetia pel aire, que a l'escola els nostres fills no enxampen el virus, que al metro o a la barra d'un bar tampoc,... tot això és culpa dels que estan al poder, tant a Catalunya com a Espanya, com d'aquells partits que no ho estan i han callat durant aquest temps. A més el no s'avanci en temes com la crisi climàtica, l'independentisme, les noves tecnologies, l'atur, les deficiències en la sanitat, el no tenir plans per pandèmies o catàstrofes naturals,.... Si després d'això tornes a votar a psoes , podemitas, pepes, ciutadans, voxs, esquerres, junts, cups, comuns,... en definitiva tots els que tenen un escó al Parlament espero que sigui perquè t'agrada el dolor.



Comentaris

Entrades populars