Robots casolans

Hola,

Encara que sigui de forma virtual a la fira tecnològica CES les marques estan presentant les seves novetats i entre elles Samsung amb els seus dos robots: Bot care i Bot handy.
Bot care no interactua amb res, simplement esquiva objectes, però el seu objectiu és seguir-nos, monitorizar-nos i millorar la nostra forma de fer les coses. El que els moderns en diuen assistent personal i els meus avis majordom. Recull els teus hàbits, et dóna consells, et llança alarmes segons els patrons que recull, li pots programar tu els avisos, fer trucades, ... Bot handy si que interactua i diuen que és capaç de fer algunes tasques, des de recollir la roba a posar el rentaplats en marxa.
Mentre care sembla mes una taula amb rodes, handy ja té mes pinta de robot de pel·lícula de ciència ficció. Mentre que altres robots que hem vist fins ara eren de caràcter més experimental i podien fallar aquí o allà però aquests, i mes sent d'un marca reconeguda com Samsung, van cara al negoci amb el que al menys han de complir amb el que prometen encara sigui poc. La meva pregunta és, en què empraràs el temps que aquests robots et s'estalviaran recollint la taula o recordant-la teva cita amb el metge?



ROBOT BUTLER?! Samsung's first-ever personal robots: Bot Care and Bot Handy (full reveal)

Comentaris

Entrades populars