Els que surten benificiats

Hola,

Els esquemes es repeteixen. Algú, amb qui segurament no creuaries ni un parell de paraules, diu o fa alguna cosa. Escandalós, cridaner, ... però no deixa de ser un idiota dient idioteses, acaba jutjat i empresonat o li passa alguna cosa greu. Li passa a tots els idiotes que diuen idioteses? No, curiosament algunes sí i altres no, i comparades fredament són igual d'idiotes o perilloses, però hi ha algunes que no passen de la broma mediàtica o de la xarxa.
Són aquests mateixos mitjans els primers a culpar uns i disculpar als altres. Però molt més perillosos és quan l'òrgan judicial entra a sancionar uns si i als altres no. Aquest òrgan mai farà res que no sigui legal en aquell moment, però no sembla que sigui el mes moralment just. Sembla que retorçada justament les lleis, accions aparentment igual sancionables, unes les mereixen i altres no.
Les accions anteriors fa que alguna gent s'enfadi i vulgui sortir a manifestar-se. I tornem al mateix, hi ha manifestacions aplaudides pels mitjans i acceptades, i altres criticades pels mitjans i en els que curiosament s'omplen de sempre el mateix tipus de gent. Se'ls pot identificar enmig de les mateixes. Roba fosca, embozats, encaputxats amb calçat còmode per donar puntades de peu i poder sortir corrents, que solen anar proveïts amb motxilles que contenen des martells a substàncies inflamables. Gent que curiosament quan els mitjans que critiquen estan en màxima audiència comencen a convertir una pacifica manifestació en una escaramussa de guerrilla urbana. Destrossen qualsevol cosa al seu pas i quan tot acaba les forces de l'ordre només han detingut dos o tres. Per descomptat en els mitjans ningú parla amb els pacífics manifestants, ni els pregunta el perquè es manifesten, ni mostra res d'això, només es veuen els disturbis.
Tot això, curiosament, sempre és amb protestes i moviments amb la mateixa ideologia en contra del que podríem anomenar "els de dalt". Aquesta teoria es pot situar davant de qualsevol motiu inicial, arreu de la planeta, en els últims anys. Això només planteja una pregunta, a qui beneficia això?

Comentaris

Entrades populars