Si tu no t'adones del que val

Hola,

Menys valorem la rutina. Tot en aquesta societat et repeteix cada dia que has de fer alguna cosa nova o especial, que la rutina és dolenta. Malinterpreta la màxima llatina de "carpe diem" ens expliquen que el viure a el dia és veure una sèrie nova cada dia, escoltar una cançó diferent, sortir de festa, divertir-te sense mesura, dormir poc, menjar sol coses bones, ... No repeteixis . Si et canses deixa-ho. Si et costa abandona i veu a per una altra cosa. Si t'avorreixes és que és dolent.
Jo crec que rutina no és sinònim de estancar-se, avorrir-se, de perdre el temps. A cas no és rutinari que Messi guanyi un i altre títol? A cas no era rutinària la pau quan va començar la Primera Guerra Mundial? A cas no és rutinari obrir l'aixeta i que surti aigua ?.
Fins que arriba un dia el destí pega un cop de volant i trobes a faltar el no haver-te aturat a mirar l'arc de Sant Martí. Que has perdut el temps sense fer coses que de veritat et són importants. Com diu la cançó "Si tú no te das cuenta de lo que vale. El mundo es una tontería, si vas dejando que se escape lo que más querías."


Comentaris

Entrades populars