Ells també s'equivoquen

Hola,

Quan una cosa funciona habitualment bé ens oblidem que també pot fallar. Tot pot fallar en aquesta vida. Així a principis de setmana molts propietaris d'un smartphone amb sistema operatiu Android se'ls van començar a tancar les aplicacions sense ells fer res. El primer pensament que van tenir va ser: un virus, el nen ja m'ho ha tocat, m'estan espiant ....
La solució era molt mes fàcil, com gairebé cada nit els nois de Google havien actualitzat coses de les app que porten instal·lats els smartphones, i en una d'elles la van cagar. Aquesta cagada es va actualitzar en milions de smartphones i van començar a fallar, però com que no solen fallar els nois de Google, ja que ningú va sospitar d'ells.
Ens fiem del que ens diu el GPS, del que ens diu el nostre SmartWatch, del que diu el mapa de Google, ... i el pitjor és que ni ho dubtem quan la realitat ens diu una altra cosa. Si el mapa de Google ens diu que aquella botiga és el restaurant xinès "L'ànec daurat" tot i que a la porta posi "Merceria Juanita" nosaltres seguim entrant a demanar uns rotllets de primavera. Hem passat de tenir la tecnologia com eina al fet que sigui la veritat universal i immutable.



Comentaris

Entrades populars