Paper mullat

Hola,

Us deixo un vídeo del divulgador científic QunatumFracture (Crespo) sobre el nou projecte de llei que s'ha de votar al Congreso. Us ho deixo perquè tingueu més informació, mes opinions que la meva i per no repetir el que un senyor s'ha currat.
És igual si llegiu abans meves paraules o veieu el vídeo. En el vídeo es parlen d'una mesures que no estan malament, es marquen uns períodes de temps i uns objectius raonables si no fos que s'obliden de la premissa que "la teva casa ja està en flames". Parlen d'uns objectius per al 2030 i altres per al 2050, quan si fem cas a les visions més optimistes si els objectius finals no s'estan complint en el 2030 les conseqüències ja seran irreversibles. Si el 2030 no tenim solucionat aquests famosos dos graus d'augment de temperatura, expliquen que haurem trencat l'equilibri i ja no hi haurà com fer-los baixar. Així que si s'arriben a complir els objectius que es proposen, evitarem pujar més enllà dels dos graus, però ja estarem fotuts. Tot això fiant molt que el text de la llei és molt indefinit i que són polítics. A la indefinició de el text tant hi cap una cosa com una altra. En lo de ser polítics a allò de que mai compleixen el que prometen, està que segurament hi haurà nou Govierno en uns tres anys i qui entre pot derogar aquesta llei o canviar els seus objectius, per mal o per bé.
Així que entre que crec que els va bé mantenir el foc encès a casa i que no crec en ells, la projecte de llei és una cosa que crec que cal fer però quedarà en paper mullat, que només servirà per quan tot rebenti, aquests que ara manen, surtin per la tele dient "Jo vaig fer ...".


Nueva Ley de Cambio Climático: ¿Brillante o Mediocre?

Comentaris

Entrades populars