Cuatre dades dels oscars

Hola,

Aquesta passada matinada s'han lliurat els Oscars. A dia d'avui fer un post com aquest 24 hores mes tard, és tenir clar que ningú ho llegirà. Tampoc us puc dir molt de les pelis, doncs que jo hagi vist només hi ha La mare del blues i Mank. La segona de les que a mi m'encanten, i la primera també molt bona però amb un Chadwick Boseman, nominat com a Millor actor, sobre actuact. I el curt If anything happens I love you, buuuuu, el tema es molt seriós però massa enfocant a buscar el plor fàcil.
Els premis, Nomadland s'ha portat 3 premis (Pel·lícula, directora Chloé Zhao, Actriu Frances McDormand). Dos per a El pare (Actor Anthony Hopkins, Guió adaptat). Dos per Judes i el messies negre (Secundari Daniel Kaluuya, Cançó original). Minari. Història de la meva família (Secundària Youn Yuh-jung). Una jove prometedora (Guió original). Dos per Soul (pel·lícula de animació, Banda sonora original). Dos per Sound of metal (Muntatge, So). Dos per Mank (Disseny de producció, Fotografia). Dos per La mare del blues (Disseny de vestidor, Maquillatge). Tenet (Efectes visuals). Una altra ronda (pel·lícula estrangera). My octopuss teacher (Documental). Colette (Curt documental). Two distant strangers (Curt ficció). If anything happens I love you (Curt animació)
Així que si no sabeu per on començar a veure-les, us deixo la guia d'Andrea Compton (que és de ja fa una setmana), per animar-vos a veure alguna que us falti.

QUÉ PELIS VER DE LOS OSCARS 2021 | Andrea Compton

Comentaris

Entrades populars