Diuen que hi ha un virus

Hola,

Diuen que hi ha un virus molt dolent que mata molta gent. Diuen que aquesta és la raó per la qual si et vas a operar aquests dies et faran proves per saber que no el tens. Per aquesta mateixa raó quan entris a l'hospital de torn, et diran que els familiars i acompanyants els deixis a la porta, com a el gos. Tampoc et deixaran quedar-te amb la teva roba, el teu mòbil, els teus ulleres, audiòfon, els teus medicaments, ... només tu.
A partir d'aquest moment els que es queden fora estaran desinformats 24/7. Diuen que t'informaràn i quan ho fan és una trucada ràpida d'un minut. Diuen que t'enviaran missatges i aquests en el millor dels casos arriben hores tard. Ells trucaran a l'hospital i no sabran que dir-te, amb qui parles no té dades sobre el pacient. Tot per protegir l'hospital de virus. Tots sabem que la desinformació i la manca de la més mínima sensibilitat cap a la família, et preserva dels virus. La família quan es cansi de passar hores i hores a la porta sense informació potser acudeixin a bar de l'hospital. Allà descobriran que està a vessar de gent, allà el virus no ataca, està protegit pel ministeri de màgia. Ho saps perquè a les taules hi ha uns adhesius que diuen que mantinguis la distància i que no se asseguin mes de dues persones per taula. Tothom sap que el virus fa cas a les enganxines. I encara que veuen a persones, que poden estar en grups de set o vuit, sense màscara, però estan dotades amb bates blanques màgiques.
Diuen que hi ha un virus molt dolent que mata molta gent. Així que cal prendre moltes precaucions quan tractes a pacients que no tenen el virus. Aquestes mateixes mesures profilàctiques es poden aplicar als possibles acompanyants, aquests es poden reduir el nombre, poden vestir amb robes netes i asèptiques, es poden fer mil coses. Es pot anar amb compte i que les trucades es realitzen quan i com correspon, no ràpid i per treure els familiars de sobre. Es pot anar amb compte amb els missatges informatius no fallin, que si fallen els missatges d'Amazon només és un puto paquet, però si no arriba el missatge durant una operació no saps si el pacient és viu o mort. No tots els pacients són iguals, no tots són capaços de valer-se per si mateixos, encara que ho semblin a primer cop d'ull, i no és l'edat la que et capacita o descapacita. Es poden revisar els protocols i no donar-te una trista full de normes que es resumeixen en "deixi aquí el pacient i vagi-se'n a prendre pel cul."
La meva impressió, la meva impressió, és que gràcies al virus estan implantant normes per poder treballar més tranquils, no millor, sense que hi hagi ningú que els pugui fiscalitzar, només volen no ser molestats. Tu deixa a el pacient, segueix amb la teva vida com si no passés res i ja en algun moment el teu familiar tornarà a casa. A peu o en una caixa de pi. Sobretot no molesti.

Comentaris

Entrades populars