El clickbait de Luxor

Hola,

Zahi Hawass, el puto amo de tot el que te a veure amb les piràmides, està onfire. Deprès d'haver construir el que sembla un museu impressionant per guardar-hi tot el llegat i de fer una desfilada al mateix nivell d'impressionant per traslladar les mòmies mes famoses des de l'ara antic museu del Caire al nou, no es va tallar al anunciar que havien descobert l'antiga ciutat de Luxor.
Jo que m'empasso un munt de documentals sobre l'antic Egipte el primer que vaig pensar es que com una ciutat de mes de 3000 anys i amb tot el que escaven a Egipte no l'havien trobat. Llavors veus les imatges i veus que desenterrar tot allò necessites uns quants anys. Perquè al final veient i llegint coses, t'assabentis que ara ja fa 90 anys ja van trobar-la, que el que ara s'ha fet es completar l'excavació.
Ei, que es un lloc important, que va arribar a ser la capital, Akenaton crec que es va instal·lar allà, i que aportarà molta informació molt important sobretot d'aquest faraó, però ja comença a tocar la moral que tot sigui un clickbait, o sigui una mentida per atreure a mes gent.

Comentaris

Entrades populars