Godzilla esta a prop

Hola,

Suposo que recordeu Fukushima, no?. Sí home, aquesta bonica població costanera del Japó. Aquesta que va ser arrasada pel tsunami del 2011. Si home, aquell que va provocar l'accident de la seva central nuclear. Aquest que ja està controlat. Doncs no sé com no us recordeu ja que aquests dies està omplint portades de nou. No les heu vist? És clar, esteu tot el dia amb el puto virus i us perdeu les notícies importants.
Us explico. Des de l'accident els científics han estat treballant en com controlar l'accident. El problema és que l'aigua de tsunami "va trencar" tot per dins, es va filtrar i està contaminada. Durant aquest temps l'han estat depurant. Diuen que és una quantitat d'aigua equivalent a unes 50 piscines, jo sempre he estat molt dolent comptant piscines, però és molta aigua. Ara diuen que ja està prou neta i que, en un any o així, van a abocar-la a l'Oceà Pacífic. Que no és perillós, és a el nivell d'algun trombe per culpa d'una vacuna, i que ja no es pot netejar més. A mi em sona com quan el profe a classe deia allò de dóna-li una altra volta a la resposta, i el teu pensaves, amb els meus collons 23, i simplement deixaves passar cinc minuts li deies que no veies res més i entregàveu la mateixa resposta.
Us recordo que encara que nosaltres anomenem a aquest oceà tal aquell mar qual, de fet són la mateixa aigua. Així que jo de vosaltres no em banyaria a les costes japoneses, però tampoc estaria molt en les platges de sorra blanca de Mèxic, banyades també per el Pacífic, així com les platges de "Els vigilants de la platja". Tampoc cal ser alarmistes si augmenten els casos de càncer en els propers anys a la costa Oest de el continent americà o en les d'Àsia. Ni que haguessin mes casos de càncer a Europa des del de Txernòbil !.
Doncs això, recordeu aquest humil post quan sorgeixi Godzilla de les aigua o els moais de l'Illa de Pasqua s'aixequin i arribin a el continent. Però sobretot com diuen els xavals "No hi ha un planeta B"




Comentaris

Entrades populars