L'agricultor robótic

Hola,

Quan diem que ens substituiran els robots el primer que ens ve al cap és un Terminator, C3PO o Bender, però no tots ells tindran aparença humana. L'empresa Carbon Robotics ha presentat el seu nou prototip per al camp i no es diferencia massa d'un tractor una mica estrany.
El robot promet repassar tot el teu camp de conreu i eliminar mitjançant un làser 10000 males herbes a l'hora. Què traurà mà d'obra humana? Per descomptat però aquesta és la idea. Si un humà ha de repassar hectàrees i hectàrees de camp i fiant-se de la seva vista les ha d'anar trobant i arrencant, després et queixeràs que les verdures triguen molt a plantar-se. De fet aquesta opció ja rarament es porta a terme, sinó que directament passa un home amb un tractor i escampa litres i litres de productes químics per matar les males herbes. Per descomptat, aquests productes no acabaran mai en el teu cos. Innocent !. Així que un robot que faci el que feien humans, amb més precisió, velocitat i quantitat, i a sobre per a això no utilitzem cap tipus d'herbicida, crec que al menys mereix tenir nostra atenció. I sí, a part és autònom.
Alguns treballs els hem realitzat els humans durant mil·lennis perquè no hi havia cap altra opció. En aquest cas no hi ha una altra manera de treure una mala herba que buscar-la, trobar-la i matar-la, però de veritat, en aquesta activitat hem de perdre el temps?


Carbon Robotics just released its third farming robot that destroys 100,000 weeds per hour

Comentaris

Entrades populars