Munió de llops

Hola,

És una passada el comprovar com cada vegada que obre la boca la nostra noia sueca favorita, salta tota una munió de llops a intentar d'estripar-la.
Ahir de una banda va donar una important quantitat de diners per a vacunes per al COVID i per un altre en una aparició mediàtica simplement explicar, o va voler explicar, que per molt que es vacunin els habitants dels països mes rics si no es vacunen als malalts de els mes pobres, no sortirem d'aquesta pandèmia. A l'igual que si seguim sense fer res amb la crisi climàtica, vindran més pandèmies. Res de tot això és desgavellat, mes bé és molt sensat, però no per als llops.
Què d'on ha tret els diners? Quina ximpleria és aquesta de vacunar els pobres? Què merdes té a veure el canvi climàtic amb tot això? són alguns dels atacs que ha rebut, amb molts molts insults i bilis. I jo em pregunto, si els diners donats no ha sortit de les seves butxaques, si la immunitat de grup no serà vàlida fins que el 80% de la població mundial estigui amb anticossos a el mateix temps o si la crisi climàtica no existeix, per què udolen els llops?

Comentaris

Entrades populars