No es tant estrany

Hola,

Si sembla un ànec, camina com un ànec i sona com un ànec, segurament es un... doncs si el 57% d'una població vota a polítiques de dreta i de extrema extrema dreta, i ho porta fent durant dècades, es que aquest poble es de dretes.
Clar que estranya que sabent filosòficament que vol dir esquerra i dreta, en una població on els rics i poderosos no deuen de ser ni el 5% de la mateixa, votin a la dreta. Els de la extrema extrema dreta seria el punt mes clar. Son gent que odia. Son gent que tenen por i la seva manera de treure's la por es fent mal els demès, així que quan algu els ofereix una solució de l'estil no dubten en votar-los. La resta de votants de la dreta sembla que simplement busquen solucions fàcils a problemes complexos. La majoria d'aquests et diran que no voten a la esquerra perquè ho fan malament. De fet ni polítics de dretes ni d'esquerres ho fan be i la majoria d'ells menteix. Molts diuen que tots son la mateixa merda, de fet es que s'auto-etiqueten amb uns conceptes amb els que no estan d'acords perquè creuen que així atrauran mes vots. Hi ha partits etiquetats d'esquerra que fan política de dretes i partits de dretes que amaguen les seves ganes de fer polítiques d'extrema dreta. Tot pels vots.
Tots menteixen, tots ho fan malament, el realment estrany es que entre qui ho fa malament però diu que et vol ajudar i qui ho fa malament i et diu que et vol cardar, votis aquests últims. Això només s'explica perque a part de tenir a un munt de gent que odia d'altres, un munt de gent que vol solucions fàcils, hi ha un munt d'idiotes que volen ser cardats.

Comentaris

Entrades populars