No se de que us queixeu

Hola,

Em teniu fins els ous de tanta falsedat respecte al que està passant just a l'acabar l'estat d'alarma. Els polítics ens van dir que imposaven un estat d'alarma perquè hi havia un virus i aquesta era la millor manera de no expandir-ho. Els científics ens van dir que aquest estat d'alarma coartava alguna de les nostres llibertats fonamentals però que calia acatar per la salut de tots. Que confiéssim. I molts ho hem acatat i confiat. Ara el Gobierno, amb el silenci dels científics, diu que s'ha acabat l'estat d'alarma, així que aquest virus ha acabat.
Si ha acabat la nostra cultura porta segles dient-nos que la millor manera de celebrar-ho és sortint a beure als carrers. I això és el que han fet els xavals, no hi ha virus i han sortit a celebrar-ho On veieu lo dolent?. Ens han dit durant mesos que no et podies reunir si no era amb el teu grup bombolla, però ara el teu fill que porta més d'un any sense veure't pot tornar a casa des de molt lluny. Si porta més d'un any sense veure't i ve de lluny no és el teu puto grup bombolla. Així que si pot fer-ho és que el virus s'ha acabat. Diuen que molts han viatjat a les seves segones residències a milers de quilòmetres per veure com estaven. Això ens ho van prohibir per no estar portant el virus a altres parts de país, però si ho ara ho permeten és que el virus s'ha acabat. Els hotels, els bars, els gimnasos, els centres de culte, ... tenien fortes restriccions perquè en ells es reuneix molta gent i era fàcil de contagiar, ara ja poden obrir, així que el virus s'ha acabat.
En llocs com Hospitalet, la meva ciutat, si els números no menteixen (i ho fan), el nivell de contagi i infectats és el mateix que fa una setmana i el mateix que fa un mes. Varia unes desenes de persones amunt o avall, però segueix entre els més alts de país. El nombre de protegits per la immunitat que donen les vacunes, no arriba ni al 10% de la població. Si els hospitalencs ens comencem a desplaçar, i som unes de les ciutats més poblades d'Europa, estendríem la cinquena, la sisena i la setena onada. Així que l'única raó per permetre que un hospitalenc ens desplacem per la península és que el virus s'ha acabat.
En canvi els polítics i científics, fins i tot a Madrid on els que acaben de guanyar les eleccions ho han fet dient que havia de tenir tots els bars oberts, ens surten amb allò de que l'estat d'alarma s'ha acabat però que el virus segueix, que és la nostra responsabilitat. Si el virus seguís actiu i ells haguessin deixat sota la responsabilitat individual de 47 milions de diferent pensaments el que es pot fer, l'única conclusió és que els importa molt més guanyar un parell d'euros ara que milions de vides.
Un axioma per acabar, el virus segueix actiu i ben actiu.




Comentaris

Entrades populars