Coses al cel (y 2)

Hola,

Finalment va ser el dia 25 de juny quan els serveis d'intel·ligència nord-americanes van publicar Preliminary Assessment: Unidentified Aerial Phenomena, que no es mes ni menys que un document públic preliminar del seu (des)coneixement sobre els ovnis.
Com ja suposàvem han dit que saben que hi han ovnis, però ara els hi diran fenòmens aeris sense identificar i els han classificat en cinc categories perquè si algú se'ls troba pugui reportar correctament. La primera es desorde aeri que inclou globus meteorològics, aus, drons,.... La segona son fenòmens de l'atmosfera com gel, humitat,..... La tercera seria artefactes secrets però nord-americans. La quarta seria lo mateix però de potencies estrangeres. I la cinquena i última coses no explicables.
Els que d'això en saben diuen que tot sembla enfocat cap a treure l'estigma de dir que has vist un ovni, ja que això feia que militars no diguessin res i ara, amb l'avenç dels drons i similars, tenen por que estiguin veient una nau d'una força enemiga estranya i pel que diran, no informin. Sigui com sigui sembla que saben el mateix que sabem la resta, que existeixen coses volant pel cel que no es res habitual, que hi han màquines ultra-secretes però que també hi han coses que no tenen ni idea.

Comentaris

Entrades populars