Coses al cel

Hola,

Va ser un 24 juny de 1947 quan un pilot i home de negocis anomenat Kenneth Arnold, a l'ésser preguntat per la premsa que forma tenia els objectes que havia vist al cel, va dir allò de que eren com uns "flying saucer", és a dir que eren uns objectes com un d'aquells plats petits de menjar posats de cap per abaix els que el van sobrevolar. Era, en temps moderns, en temps de la premsa, la primera vegada que es parlava d'objectes volants que ningú sabia identificar.
El testimoni, pilot de professió, no oferia cap dubte sobre que aquells objectes que havia vist volar en formació i realitzant moviments poc habituals, no era cap objecte volant de què les persones tinguéssim coneixement. Encara que aquí emmarquen molts l'inici dels OVNIs, reforçat per l'incident de Roswell, Texas, de el 8 de juliol, no és ni de lluny la primera vegada que els homes deixaven constància d'artefactes voladors. Tenint en compte que els humans només solquen l'aire des de 1783 quan els germans Montgolfier van elevar el seu primer globus aerostàtic, podem afirmar que no sabem que són això al que hem anomenat Objecte Volant No Identificat (OVNI o UFO en anglès).
Ara hauran de desclassificar un munt de dades d'informes secrets dels Estats Units al respecte del tema, dels quals sembla, llevat d'alguna curiositat, no aportaran molt a la solució del tema. Durant anys, sobretot des de l'incident d'aquell petit poble de Texas, s'ha intentat ridiculitzar, menysprear, infravalorar, tots els testimonis sobre aquest tipus d'objectes per part de les autoritats socials i científiques, i en canvi, ningú ha donat una resposta tan fiable sobre del que són com demanen als que diuen haver-se topat amb un. Sigui com sigui sembla que l'únic que podem afirmar sens dubte és que aquells que diuen haver-se topat amb un d'aquests objectes no menteix, una altra cosa és que estava veient en realitat. Potser algun dia ho sabrem.


Comentaris

Entrades populars