Ha arribat un nou homo a la ciudad

Hola,

Si no ho vau fer les vegades anteriors, ara ja podeu llençar a les escombraries els vostres llibres de historia de la humanitat.
En pocs dies s'han presentat els resultat de dos noves investigacions que han donat amb dos especies noves de homo. Una li han dit Homo de Nesher Ramla i l'altre Homo longi. Per si us heu despistat quan parlen de homo volen dir que son molt semblant a nosaltres, els Homo sapiens, que tenen les característiques suficients per no se sapiens ni per sense deixar de ser homo. El problema com sempre ve amb la inflexibilitat habitual de la ciència que quan es troba amb noves restes, les analitza i les tracta, provoca que hagi de rectificar però en lloc d'obrir la ment torna a ser inflexible però amb termes que fa un parell de segons negava.
El Homo de Nesher Ramla l'han trobat a prop de Israel i sembla com si fos una barreja de Homo neanderthalensis i sapiens, però la seva datació el situa en un temps quan deien que ja no hi havien neandertals i en un lloc on diuen que no havien estat mai. I poc després els xinesos es despengen amb el Homo longi (longi vol di drac) que resulta que va viure al temps de neandertals i sapiens, quan es suposa que no hi havia cap especie mes. Tornem al de sempre, no tenim ni la més remota idea de qui som.




Autor: Chuang Zhao / AFP

Comentaris

Entrades populars