Mentides buscant ser veritat

Hola,

Portem uns dies que ens van donant notícies que ens fan veure que això de rebaixar les emissions contaminants i això... una merda. Sí, sí, diuen que hi ha un pla per al 2050, però us recordo que si en 2030 no ho hem solucionat el món no tornarà a ser ni semblant al que portem vivint els últims 6000 anys.
La primera gran estafa és aquest canvi dels horaris de tarificació de l'electricitat que va entrar en vigor ahir. Canvi amb el qual també aprofiten i posant els trams més cars en les hores més centrals del dia aconseguiran que la gent ja no pugui teletreballar perquè li surt molt car i diran que la gent no vol, però això per a un altre dia. Pel que fa a la contaminació li estem donant més diners a les creadores d'electricitat però no les estem obligant a canviar la manera contaminant com produeixen l'electricitat. Diuen que per compensar rebaixessin part de la factura que es carregarà a aquestes empreses, que com toquen molts pals, pujaran el gas i la gasolina per compensar. Així que pagarem més i seguirem consumint energia que ja ha contaminat, i molt, al generar-se, però la culpa serà teva si poses la rentadora al matí. Per cert ni se us acudeixi posar la rentadora de 0h a 8h com suggereixen, les ordenances municipals prohibeixen en aquestes hores el soroll elevat i acabareu amb una multa de el copó.
També tenim l'ampliació de l'aeroport del Prat, que sí que portarà molta feina i diners per a alguns, però que es carregarà part del pulmó verd del Baix Llobregat. Diuen que el traslladaran a una altra banda, posant en pràctica la fal·làcia de les zero emissions. Si a la fi per l'augment del trànsit aeri o la pèrdua d'arbres la contaminació empitjora, la culpa continuarà sent teva per no anar a rentar la roba a al riu. Que si els presos polítics, el virus, les vacunes, lo de la frontera amb el Marroc, els fatxes a Colón ... molt soroll per seguir guanyant diners, i que arribats a l'any 2030 amb el clima definitivament fotut et recordin que tu aquell dia no vas tirar el cartró al contenidor adequat. Mentre seguim aquí sense cremar els carrers.



Comentaris

Entrades populars