Per raons sanitaries

Hola,

Per la xarxa està corrent això.Literal o no és el que fa un dies el president de la república francesa li va dir en un discurs televisat per tot el país als seus ciutadans. I molts en la xarxa ho aplaudeixen... i d'aquí un temps se'n faran creus de com pot ser que governi el feixisme a Europa.
No, no estic dient que el senyor Macron sigui feixista, ni de lluny. Tampoc dic que no tingui raó i que la ciència diu que aquells que no estan vacunats son un perill pels qui si ho estan, però es que ell ho està imposant. La seva funció es convèncer i demostrar a la gent que no és vol vacunar que està equivocada i no ho fa (ni ell ni cap líder). Si el problema es la seva falta d'educació, que fa que no ho entenguin, doncs ha d'invertir en l'educació d'aquesta gent. I si encara així no son capaços d'entendre-ho doncs els haurà de mantindre aïllats de la resta mentre els hi mantenen tots els seus drets, tret del de circulació.
El seu problema, és que cap dels líders no sap que fa en aquesta pandemia, i és neguen a reconèixer aquest punt, ni es creuen allò que surt de les seves boques, i aquestes son les raons principal per les que hi ha tanta gent que no accepta aquestes normes de bon grat. Així imposant aquestes normes, per llei, està assentant les bases perquè d'aquí a unes dècades algú al poder faci caminar a tothom marcant el pas de l'oca (i serà per raons sanitàries). Esteu avisats.



Comentaris

Entrades populars