Promeses buides

Hola,

Si se t'acudeix entrar a llegir informació oficial sobre la crisi climàtica, no m'estranya que aquelles persones molt implicades en el tema s'enfadin i molt. Aquí teniu el text de la Unio Europea al respecte dels seus objectius.
Primer només al llegir que la data es el 2050, després que el 2050 es per tindre emissions netes zero i a continuació una petita explicació desinformant del que significa. Res de reduir. Que invertirem en tecnologies, que no existeixen. Farem transports mes ecològics, no transports ecològics. I que els edificis seran mes eficients és a dir gratat la butxaca que palmaras milers de euros en fer canvi a casa teva. Que millorarem la qualitat de l'aigua, escrit en futur imprecís. Reduirem els residus, en el mateix temps verbal i plantarem arbres... ¿?!?¿ Augmentarem les energies renovables, res d'acabar amb les que no son.
La nostre casa està en flames (inundacions per tot Europa central, Xina o el centre sud d'Àdfrica, pics de calor mai registrats per tot el món,...) i ens diuen que demà farem un càsting per escollir els bombers que potser vindran a apagar el foc en el 2050.




Comentaris

Entrades populars