Que si l'àvia fuma

Hola,

Després diem que si l'àvia fuma, però si és que li deixes el paquet de tabac i l'encenedor a mà, què esperes?. El Govern porta tota la pandèmia donant missatges contradictoris, quan no menteix, i la gent no sortirà a protestar per això al carrer, sinó que deixa passar un, dos, tres,... però a la que veu que és una conya farà el que li surt de l'ànima i la d'alguns és plena de merda.
Com a exemple tenim el tema de treure les màscares en públic. No se a la resta de país, però aquí a la meva ciutat, els que se l'han tret són els que ja no la portaven fa setmanes, els altres seguim amb ella posada. No es refia la gent de la paraula de Gobierno i els seus experts? No. I ara sense que hagin passat aquests quinze dies que diuen per veure els efectes d'aquesta mesura comencen a dir que els casos augmenten. Tot i que ara és culpa dels joves, entenent per joves persones de vint-i-pocs cap avall, però tornem a les contradiccions i les mentides. Una per exemple és que el Gobierno diu que això es passa vacunant però a aquest grup no el vacuna perquè la quantitat de voltes que la Terra ha donat a el Sol des del dia en què van néixer no ha aconseguint el número desitjat. Només a mi em sembla idiota aplicar el criteri d'edat per vacunar ?. Idiota de mi que pensava que això era ciència.
Si ajuntem aquests criteris idiotes i les contradiccions que porten imperant des de març de l'any 2020 tenim com a resultat de l'estupidesa humana màxima en els nois aquests confinats en un hotel de Mallorca. T'has passat tot un curs protegint-los i prohibint-los fer coses, mentre els dius coses com que no poden veure la seva àvia a la residència d'avis però que la selecció de futbol masculina és un grup bombolla, i que si hi ha un cas de contagi no passa res, així que quan han tingut oportunitat, surten de botellón, van de discoteques o han agafat un hotel per desfasar (o com li diguin ara) tot el que no han pogut durant un any. Però és que porten mesos repetint que sortim al carrer a consumir i marxem de vacances. Que sí, que diuen que ho fem amb la mascareta posada i en bombolles, però hi ha gent amb molta merda a l'interior, així que no sé a que venen ara aquests plors. I els pares? Doncs són altres persones, amb molta merda al seu interior, que com els seus fills porten setmanes rebent el missatge de que això s'ha acabat i en lloc d'optar per la prudència, com els que no ens hem tret encara la màscara, opten per organitzar un viatge perquè els seus fills vagin a beure, follar i drogar-se, cadascú en la seva mesura, perquè diuen que és el que cal fer a la seva edat. Aquests mateixos pares són els que sortien als balcons a aplaudir, i esquinçant-se les vestidures a les xarxes socials, per les morts causades pel virus i la inutilitat de Govern. Porten més d'un any sembrant tempestes i ara se sorprenen de recollir tempestats, coses que només fan els idiotes. Cuideu-vos molt.




Autor: engin akyurt

Comentaris

Entrades populars