Any 44 despres d'Elvis

Hola,

Tal dia com avui de fa 44 anys Elvis deixava l'edifici, de manera que ja hauria pogut començar a viure una tercera vida. Ara mateix tindria 86 anys i va morir amb 42.
La frase de "Elvis ha deixat l'edifici" es va començar a fer famosa quan en les seves actuacions, en els hotels de Las Vegas, ningú deixava el seu seient fins que per megafonia informaven que el Rei, havia sortit de l'aparcament per anar a casa seva. No fos ser que decidís tornar i cantar una cançó mes.
L'actuació de el vídeo és a Hawaii, el 1973, amb uns 38 anys, encara li quedaven 4 anys de vida. Havia tornat del seu retir a meitat de l'any 1968 i en aquesta segona etapa devia competir amb l'evolució de el moviment post-hippy, amb l'inici del hard rock, del rock progressiu,... però allà seguia estant ell, omplint estadis, amb seva potent veu i la seva nous looks de lluentons en vestits de karate amb pota d'elefant. A saber que hauria estat d'ell d'arribar a les següents etapes musicals, un tipus que tantes vegades va saber crear tendències i marcar estil. Com seria ara aquest Elvis de 86 anys ?.

Elvis Presley - Suspicious Minds (Aloha From Hawaii, Live in Honolulu, 1973)

Comentaris

Entrades populars