Atlas fa parkour

Hola,

Dos vídeos sobre el nostre amic Atlas. Per si ho heu oblidat Atlas es un robot, de Boston Dynamics, amb un cos i extremitats, no humanoide però si aprofitant les avantatges del ser humà i que pot carregar grans quantitat de pes.
En el primer vídeo veiem una coreografia on el veiem fent "parkour", això es el de menys, sinó com va aprenent a adaptar-se al medi sense perdre l'equilibri que es de moment es la seva finalitat. En el segon vídeo tenim la gent darrera del projecte i la il·lusió amb la que afronten el desafiament. Un projecte interessant i al·lucinant.
Ells ho saben, tot i que intenten centrar-se en la tècnica i tots els avenços que aquests estudis aporten, i la resta ho deuria de saber, que darrera de tot l'embolic de empresa i demès darrera de Boston Dynamics està l'exèrcit dels Estats Units. I hem de tindre clar que ells no voldran a Atlas només per salvament o per superar catàstrofes naturals per ajudar, sinó que veuen un arma mes. Imagina't aquest mateix robot, superant esculls com ho fa en el vídeo i carregant una bomba nuclear de tres cents o cinc cents quilos. Boom!.

Atlas | Partners in Parkour


Inside the lab: How does Atlas work?

Comentaris

Entrades populars