Continuo sense entendre-ho

Hola,

He passat uns dies a un càmping, per canviar d'aires. Una piscina xula, amb tobogans d'aigua i un lloc bastant tranquil a prop de l'Hospitalet. La platja una merda i poble gens turístic. Un bon lloc per anar a descansar si ets de la província de Barcelona però en canvi estava ple de guiris, sobretot neerlandesos. Gent que s'haurà fotut gairebé mil cinc-cents quilòmetres de carretera per no sortir de la piscina, però cadascú faci el que vulgui amb la seva vida, però no ho entenc.
Els treballadors de càmping en tot moment mantenia tots els protocols pandèmics sense saltar-se una sola norma, i a l'ésser un càmping el 80% de el temps ho passes a l'aire lliure, però els guiris, la majoria d'ells per no dir tots, les màscares es les havien deixat a casa i et miraven malament als que les portàvem. Un exemple és quan preparaven algun joc per als petits i els demanaven que fessin la cua de rigor amb les seves mascaretes, la cua es buidava i quedaven només nens "de casa". Per descomptat entre ells els grups bombolla o els dos metres de distància no existien o potser a guirilandia les bombolles i els metres es mesuren diferent, no ho se.
Així que si la ciència és correcta en no pocs dies, tots els que hem estat en aquell càmping hauríem d'estar tots hospitalitzats. Tranquils, no passarà, però llavors et planteges, quina part no he estat capaç d'entendre d'aquesta pandèmia?




Autor: engin akyurt

Comentaris

Entrades populars