Juli de Julita

No sé què passa però ha estat anar-te'n tu i sembla que la gent ha decidit seguir-te. No t'estranyi trobar-te la Juli. Sí, era gran, estava molt malalta però, just ara? Només saber que havia mort em va venir al cap aquestes fotos a Les Planes. A la foto amb el pare de la Mònica (qui sap on para aquest home?), el iaio, la mama i la Juanita hi ha la família Vallejo Infante al complet (Boni, Juli i Pili). Era l'any 1981. Fa una eternitat.

La Juli, recorda que és l'abreviatura de Julita, el Boni i la Pili són la demostració, que de vegades, uns estranys són més família que aquells que et toquen per sang. Que hi són, quan no calia, quan ningú ho demana.

Aquest estiu fa 30 anys que per vacances vam passar uns dies al seu poble a la província de Burgos. T'enrecordes? Crec que continua sent el viatge més llarg que vam fer en família.

Sembla que hi ha una epidèmia decidida a endur-se tota la bona gent que ha passat per la meva vida. Espero que us retrobeu tots allà on siguis.Les Planes, agost de 1981

Comentaris

Entrades populars