Un altre any trobant-te a faltar

Messi ha guanyat el mundial. Una altra cosa que t'has perdut. Ho hauries gaudit, no tant pel Mundial sinó perquè la Leyre ha estat al màxim seguint-ho. Ni li agrada ni entén però volia que guanyés Argentina amb tota la seva ànima. El Sants ha acabat la primera volta i suant la gota grossa som els que marquen el descens, però no n'hi ha més. El millor, és que tret un parell d'equips i l'Europa que està intractable, tot i que va perdre contra nosaltres, la  resta d'equips són tan dolents com nosaltres. 

Avui ha estat la loteria de Nadal, seguim sent pobres, però per primera vegada he comprat jo els números. Ja, sí, no és que sigui res especial però ja no ho has fet tu. 

Passarem el segon Nadal sense tu. Les passades amb la mort de la iaia tan recent i el puto virus, tot va ser molt rar. Ara simplement serà sense tu. Leyre sortirà ballant a la cavalcada del cinc de gener. Ja no caldria que les acompanyessis a veure els Reis, ara ho hauries de fer per ser part de la comparsa.

Míriam et faria enfadar i molt, alhora que l'adoraries. Tant fa idioteses com fa genialitats. Tant es baralla per fer els deures, com els fa en cinc minuts. T'insulta de vegades i d'altres t'abraça com si fos la primera vegada que ho fa.

Se n'anirà un altre any. Un altre any trobant-te a faltar.




En els anys 60

Comentaris

Entrades populars