S'ha de continuar celebrant

Míriam ja té el vestit de comunió, sí, ja li toca, al maig. Em sap greu repetir-me però és una altra cosa que no tenies perquè haver-te perdut. D'aquí poc farà una exhibició de gimnàstica, s'ha tornat molt esportiva, una altra cosa que no veuràs.

Leyre va actuar va fer el festival de ball, com els d'abans, però en un teatre a Sant Andreu, i va sortir ballant davant de la carrossa del rei Gaspar. Quan et torni a escriure, estarà celebrant el seu 13è aniversari.

Han passat els Reis, el Pare Noel, Any nou, Cap d'any, Nadal, els regals, els àpats, els torrons, els polvorons, el tren recorrent els carrers del barri... i tot això sense tu. 

Sóc conscient que un dia te n'aniries, que tots ens n'anirem, i no estic segur que si ens ho haguessin dit amb temps fos més fàcil, però te'n vas anar en un plis i un any i cinc mesos després segueixo sense assumir-ho. Amb els dies dol menys la teva absència però no perquè guareixi, sinó per anar-se acostumant al dolor, i encara que sembli el contrari, celebrar tradicions, fa que estiguis més aquí.




Aquí estem tots mes o menys a la mateixa edat

Comentaris

Entrades populars