Pensant fora de la caixa

Ja us deia jo, un cap massa petit per tot el que necessita la Míriam. Pel que es veu tot això de que va mes ràpida que ningú, es mes llesta, se'n cansa de tot abans, sempre ha d'estar fent coses i de tant en tant li fot un moc a qualsevol, que es ella en estat pur, doncs resulta que te nom. I li van confirmar a la Juanita fa unes setmanes. Tranquil no es res dolent, es complicat de collons, però res dolent. Complicat perquè la societat no vol que ningú se'n surti de la caixa, i ella necessita molt mes que una caixa.

L'altre néta teva es passa els dies tancada estudiant, i es clar, treu unes notes impressionants. Però també va a classes de ball, i practica molt, i es clar, la volen ballant a totes bandes. I el seu cas es semblant el de la seva germana petita, la societat no vol que ningú se'n surti de la caixa, i ella ho fa per damunt de tots i a tota velocitat.

Per cert casa teva està de cap per avall, però necessitava un canvi complert dels cables de la llum. I en mig del canvi moltes coses han aparegut i moltes ja no hi son, t'ho dic per si tornes no t'espantis.

Tinc la sensació que des de que vas marxar el món ha posat una marxa mes, o potser em faig vell i les coses em comencen a sobrepassar, però espero que des de on estiguis t'agradi aquesta nova vida nostre sense tu.



novembre de 2023


Comentaris

Entrades populars