Mai et vaig dir prou vegades

Ja s'han complert també dos anys des que la iaia va marxar. Dono per fet que està allà amb tu, encara que en arribar no fos a prop teu, segur que ja t'ha buscat i trobat, per això era una geni.

La mama va així, així. Sembla que tots els esforços que ha fet per nosaltres fins avui li passen factura. La Juanita està bé, amb la crisi dels quaranta, encara que ni se n'adona compte. De les teves nétes només en pots estar orgullós. Unes notes genials. Míriam més complicada que Leyre però res que no quedarà bé quan, en anys, algú escrigui les seves memòries. I la Leyre tornarà a ballar a la cavalcada, crec que amb el rei Gaspar, així quan reculli el Nobel de física diràn que de jove ballava i ho feia força be.

Avui la loteria de Nadal, i ja en res, Sant Esteve, Nadal, Cap d'any, Any nou, torró, polvorons, regals i una altra Nadal sense tu. En aquests moments és on t'adones, que estem massa segurs que demà sortirà el Sol, que el món no s'haurà esborrat i que mai et vaig dir prou vegades t'estimo.



desembre 1974



desembre 1977



desembre 1981



desembre 2011



desembre 2014



desembre 2020



desembre 2022



Comentaris

Entrades populars