Altres dies del pare

La vida de tant en tant es complica i no saps ni com, que t'he d'explicar. Repasso el que ens ha passat aquestes últimes setmanes i està ple de coses dolentes. Per una banda li han confirmat a la mama que te malament els bronquis, que això li perjudica el cor i tot s'agreuja amb l'artritis. Ella que odia estar a casa, surt un parell de cops al dia i no gaire lluny. I si ha d'anar fins al cole de la Miriam amb preses, perquè es una cançonera, torna rebentada. Mes les dents, mes que cada dia hi sent menys. A la feina ens han dit que pot ser que en un parell de mesos estem tots al carrer. Míriam cada dia te mes pors, i ens diuen que això es normal en lloc d'ensenyar-nos a ensenyar-la com controlar-los. I la teva filla continua en una profunda crisis dels 40.

En canvi les teves nétes treuen notes superlatives, i encara que es complicat, sembla que Míriam cada cop controla mes això de que ha de dedicar un temps per estudiar. També ballen, però sobretot Leyre cada cop ho fa millor, també es qui li dedica mes hores.

Ja veus que no hi ha gaire coses bones a explicar. A mes fa uns dies va tornar ser el dia del Pare i va ser el segon que el vaig passar sense un, i no es que la resta de dies no et trobi a faltar, sinó que els dies senyalats et trobo a faltar mes, com cada diumengue quan vaig a veure al Sants.



altres dies del pare del 2017

Comentaris

Entrades populars