La peque s'ha fet gran

La petitona ha fet 10 anys. Recordes fa 10 anys aquella il·lusió per veure una nova Santos Gil? Està alta molt més alta del que recordes. És llesta molt més llesta del com la vas conèixer. És tan afectuosa com la recordes i una mica més. També és tossuda, obstinada, desafiadora, aclaparadora.. massa roba encara en una maleta massa petita.

I en un parell de dies és el teu aniversari, 77 anys hauran passat des de que vas néixer a Sants. Ja sé que repetir-te que et trobo a faltar, que t'estimo molt no faran que tornis, però aquí ho deixo per escrit per si et dóna per llegir-ho i decideixes tornar.

Del Sants millor no parlem. Han tornat a baixar. Dues temporades dos descensos, I a veure quan frenen. No té cap correlació però el Sants no ha tornat a fer res de bo des que et vas morir. El Barça un altre que tal balla.

La Leyre continua amb les seves competicions de ball, gairebé es deixa el genoll. La Juanita segueix al seu món. La mama cada dia té més dolors i no li donen cap solució. I jo com fa un mes, esperant que m'acomiadin.

La vida continua, pitjor, però segueix endavant amb tu en un raconet del cor.



mayo 2024

Comentaris

Entrades populars