Cinquanta anys

La Terra acaba de fer la cinquantena volta, ha passat mig segle, cinc dècades, deu lustres, cinquanta anys des del dia que vaig néixer. La meva vida mai no ha estat tan interessant com per ser explicada. No hi ha passat res que no us hagi passat, o que no us passi, a la majoria dels que esteu llegint aquestes línies, com a molt la puc catalogar de diferent.

Jo no era el nen que no jugava a futbol, ​​sinó el que voluntàriament sempre era el porter, i força bo. Sóc el que té una feina, però que ningú entén. Sóc aquell del que ningú no està segur si ha vingut o no a la festa.

No sóc dels que dóna consells, però ja que són cinquanta anys deixa'm que t'expliqui com afronto la meva vida, per si et serveix (versió metàfora surfera).

Tu ja ets a l'aigua. De vegades hi haurà mar en calma i lluirà el Sol, i de vegades hi haurà tempestes, fort onatge i taurons que intentaran destrossar-te. Si no vols no has de fer res, ja que el mar sempre t'acabarà portant a la riba, però això no espantarà els taurons ni evitarà que el mar intenti ofegar-te. Tampoc no has de cavalcar l'onada perfecta. De vegades no et vindrà de gust i d'altres no la podràs agafar, i quan estiguis a dalt rarament la cavalcaràs més enllà d'una estona. Simplement tria a quines onades puges, diverteix-te el més que puguis mentre les cavalques i torna a pujar a la taula quan caiguis.


Any 1974


Any 1980


Any 1985


Any 1992


Any 2000


Any 2007


Any 2011


Any 2018


Any 2021


Any 2024

Comentaris

Entrades populars